Alegri progovorio, glasine sve jače?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.07.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Nemačka ili ipak Francuska?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Maks Alegri čeka posao. Ugovor sa Juventusom je istekao, godinu dana je odmarao sa porodicom u Livornu, primao 7.5 miliona godišnje, sada će se vratiti na klupu.

Pominje se Borusija Dortmund, ali neki izvori ukazuju da čeka Leonarda koji i dalje želi da smeni Tuhela, i da će to i učiniti ako PSŽ ne napravi ništa u Ligi šampiona.

"Ne znam gde ću raditi, tražim klub koji ima ambiciju da se bori za trofeje", kaže slavni Italijan.

Odbio je Real Madrid pre dve godine.

"Imao sam ugovor i dao sam reč ljudima u Juventusu. Jasno, voleo bih da radim u Primeri u velikom klubu, ali to će vam reći svaki trener na svetu", rekao je Alegri novinarima "Marke".

On smatra da će Juventus nastaviti da pobeđuje.

"Oni su stvoreni da pobeđuju, bolji su od drugih u svemu, još godinama će vladati", kaže Alegri koji je osvojio pet titula u nizu sa "Bjankonerima".

Bio je prvak i sa Milanom.

"Mislim da se kreću napred, ali njima fali strpljenje, ne možeš svake godine da promeniš tim".

Bonus baner

Zamera mu se da sa Juventusom nije napravio ništa u Evropi, ali on se nasmejao na tu tvrdnju.

"Ne razumem, dva puta smo igrali finale, a par puta smo eliminisani, svi znate kako", rekao je Alegri aludirajući na penal protiv Reala u poslednjim sekundama, ali i eliminaciju od Bajerna pre par godina koja je obeležena silnim sudijskim greškama na račun Italijana.

Tada su Nemci rekli da su sudije grešile, ali da Juve kao veliki klub to mora da proguta, da bi i sami bili žrtve već u sledećem kolu protiv Reala...

Alegri nije pominjao Englesku, sve velike klupe su zauzete, a nije sigurno da bi prihvatio Njukasl čak i da ulože ogroman novac u novi tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Tuesday, 07.07.2020
05:10

Crni MaXime, pa ti ni engleski ne govoris, kuj da uci sada nemacki ili francuski pod stare dane? Do sada sam uzivao da gledam tvoje izjave na engleskom. Ti i Unaj Emeri - mrtva trka ko je grdji. Pa jedva cekam da to čujem...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 06.07.2020
12:10

Nazalost , P$G

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 06.07.2020
11:16

Bajern je u sledecOJ FAZI Lige sampiona igrao protiv Benfike i te sezone se uopste nije sastao sa realom jer je u polufinalu ispao od Atletika.