Alegri razbesneo navijače - zašto Vlahović na klupi? (ANKETA)

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.04.2022.
20:35
Izvor: Sportske.net

Srbin tek drugi put nije među starterima.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izazvao je lavinu komentara zbog startne postave koju je odredio da se večeras suprotstavi Sasuolu u poslednjem meču 34. kola Serija A.

Najupadljivije za srpsku javnost je što će Dušan Vlahović tek drugi put od dolaska u Juventus biti na klupi, a u startnoj postavi se nije našao ni standardni štoper Matijas de Liht.

Mnogi navijači su uoči večerašnjeg susreta sa nevericom posmatrali odluku Alegrija, mnogi svesni da je Vlahović zbog umora ostavljen na klupi, dok je nemali broj uperio prstom u trenera.

Juventus bi se pobedom u Sasuolu približio trećeplasiranom Napoliju na samo bod zaostatka četiri kola pre kraja sezone, dok bi Romi pobegao na plus osam i praktično osigurao učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Alegri se odlučio da na mesto najisturenijih igrača stavi Alvara Morati i Paola Dibalu, dok je mesto De Lihta zauzeo Danijele Rugani.

Vredi istaći da je od prelaska u Juventus krajem januara i debija početkom feburara Vlahović samo protiv Sampdorije počeo meč sa klupe i videćemo šta će mu doneti večerašnji meč.

Quizwiz

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke