Alegri svestan da je možda već "bivši"?

Autor: Milovan Longinov
petak 12.04.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Ne može da garantuje da će ostati.

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da ne može da garantuje da će sledeće sezone ostati u klubu.

Vlasnik kluba Džon Elkan rekao je u četvrtak da će sledeća sezona biti "nulta godina" za Juventus pod vođstvom novog sportskog direktora Kristijana Đintolija, a pre godinu dana Alegrija je nazvao "referentnom tačkom" za budućnost kluba. 

 "Elkan je rekao važne stvari koje su istakle ono što je rečeno pre tri godine. Svake sezone u prvi tim moramo da uvodimo igrače nove generacije. Posao će se nastaviti i narednih godina sa direktorom Đintolijem", rekao je Alegri, preneo je Fudbalitalija.

On je na konferenciji za novinare u pitan o budućnosti. Uprkos tome što mu ugovor ističe 2025. godine, spekuliše se da uprava kluba želi da raskine saradnju sa 56-godišnjim trenerom. Alegri je rekao da ne može da garantuje da će ostati.

"Sada moramo samo da mislimo na naše ciljeve, oni su iznad svega. Mislim da je plasmanom u Ligu šampiona 100 miliona evra u igri, pa je sada to glavni cilj i svi su uključeni. O budućnosti će, kao i uvek, klub odlučiti šta je najbolje. Sada je najbolje da se svi držimo zajedno i da igramo za ovaj cilj", naveo je Alegri. 

 Juventus je treći na tabeli sedam kola pre kraja Serije A, a plasman u Ligu šampiona sigurno će obezbediti prve četiri ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke