Alegri "udaren" i po džepu, plus suspendovan!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 12.05.2022.
17:55
Izvor: Sportske.net

Loše vesti za trenera Juventusa.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri suspendovan je jednu utakmicu i moraće da plati 10.000 evra zbog nedoličnog ponašanja i isključenja na utakmici finala Kupa Italije protiv Intera odigranog u sredu uveče u Rimu.

Alegri je tokom produžetka reagovao kao oparen i sudija mu je odmah pokazao put na tribine, a da nije bilo Federika Bernardeskija ušao bi u klinč sa klupom Intera.

Danas smo preneli da je potvrdio da ga je neko sa klupe rivala udario, što će svakako izazavati dodatne reakcije u danima koji slede.

Alegri će zbog suspenzije propustiti utakmicu protiv Lacija u ponedeljak, mada za Juventus to neće imati takmičarski značaj jer je još ranije izborio plasman u Ligu šampiona.

Podsetimo, Juvetnus je sinoć izgubio od Intera 4:2 zahvaljujući golovima dvostrukog strelca Ivana Perišića u produžecima, a velikan iz Torina je na 10 minuta pre kraja regularnog dela imao rezultat koji mu garantuje trofej Kupa.

Juventus je ipak ispunio cilj plasmanom u Ligu šampiona, a najviše što može da uradi do kraja sezone je da bude treći, a to će učiniti ako pobedi obe utakmice, a Napoli izgubi sve do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke