Alegrijev mentor siguran: "Maks napušta Juventus!"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 25.02.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net

Takođe je otkrio kome će posvetiti osvajanje Lige šampiona, ako dođe do toga.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Masimiliano Alegri se tokom cele sezone nalazi na udaru medija i navijača.

Mnogi su ubeđeni da Italijan nije čovek koji će moći da Juventus odvede do toliko željenog "Klempavka", poraz od Atletiko Madrida je taj san makar ove sezone učinio skoro nemogućim.

Čini se da Maks jednostavno ne može da ukombinuje prema mnogima super-tim torinskog velikana.

Uvid u budućnost bivšeg trenera Milana i Sasuola je dao i Đovani Galeone, čovek kojeg smatraju za mentora "Pobesnelog Maksa".

"Svi pitaju da li će otići u Premijer ligu?! Ne znam, u Italiji ne postoji interesantan klub za njega. Bez obzira kako se Liga šampiona završi, njegova avantura sa Juventusom je gotova. Prošlog leta je odbijao ponude Arsenala, Čelsija, Junajteda i Real Madrida, sve zbog toga da pokuša konačno osvajanje Lige šampiona. Ako ne osvoji nije velika stvar, svakako nije primoran da je osvoji zbog dolaska Ronalda", izjavio je Alegrijev učitelj za TutoNapoli.

Potom je otkrio kome bi išla posveta u slučaju osvajanja trofeja Lige šampiona.

"Ako Alegri trijumfuje u Ligi šampiona posvetiće je Sakiju. Juve mora da veruje u dalji prolazak kao i Alegri kako bi pokazali toj medijskoj hajki da greše. Citiraću Sakija. "Ne možete napadati trenera koji ima 10 titula!", zaključio je Galeone.

Da parafraziramo - "Nije gotovo dok "Stara dama" ne zapeva".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke