Alison "spustio rampu" na Enfildu, ovo je potez koji pravi razliku!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 26.12.2018.
20:46
Izvor: Sportske.net

Liverpul u odličnoj seriji rezultata hita ka tituli.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Liverpul je prvi za Božić, a znamo kako se prethodna dva puta u poslednjih deset sezona završavalo. Ipak, ovo ne izgleda kao te dve sezone.

Liverpul ima ogromno samopouzdanje, a ono je iz kola u kolo sve veće i veće, a njegovi rivali mu u tome samo pomažu, Siti je danas ponovo izgubio, pa tako više ovo nije trka u dvoje, sada je Liverpul usamljen, a Totenhem je izbio na drugu poziciju i ima šest bodova manje od "Redsa".

Ipak, izgleda da je Klop konačno skockao tim baš kako on želi, a kako bi stigao do titule morao je da skocka odbranu. Van Dajk je doveden u januaru, a zatim je i za ogroman novac doveden Alison iz Rome kako bi zamenio Karijusa i Minjolea na golu.

Da se polazi od zadnje linije, Liverpul je najbolji dokaz, a sada "ginu" za svaku loptu čak i kod rezultata 4:0 i kada je 92. minut, oni ne žele da prime gol.

Alison je dva puta na spektakularan način spasio gol iako on ne bi mogo promenio. Da li je ovo ono što razlikuje ovaj Liverpul od onih iz prethodnih sezona. Alison i Van Dajk toliko pozitivno utiču na ostale, da kompletnu odbranu "Redsa" čine boljom, oni su primili samo 7 golova na 19. odigranih utakmica.

Ovu dvostruku odbranu brazilskog golmana pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 27.12.2018
00:07

Nisam navijač Liverpula ali od Engleza ove sezone pratim njihove mečeve koje igraju sa nevjerovatnom energijom i užitak ih je gledati. Alison jeste mnogo plaćen ali za sada čovjek pokazuje klasu i uložen novac. Za njega i Van Dajka su izdvojene enormne sume ali za razliku od transfera u prošlosti definitivno oun pogodak. Kad je zadnji put Liverpul imao najbolju odbranu lige, ne pamtim. Zasluženo su prvi i iskreno bi volio da osvoje titulu. Veliki je to klub sa velikom istorijom i tradicijom uz Junajted najveći i najtrofejniji tim sam Ostrva. Fabinjo se napokon uklopio i igra odlično, rasturio je protiv Junajteda a i vcrs pogodak. Šaćirija ljudi ne vole ali je u strašnoj formi. Malo razočarenje je Keita od njega se očekuje da bude glavni igrač na sredini i da pravi razliku, mnogo je plaćen. Mislim da bi u Liverpulu mogli razmisliti o dobrom januarskom pojačanju da dodatno ojacaju roster i da bi u maju napokon poslije 26 godina osvojili Premijer Ligu. Pozdrav za navijače Redsa.

avatar
As Roma 1998
Thursday, 27.12.2018
06:19

Potpisujem svaku rec.I ja ih pratim godinama jer igraju lep fudbal.VVD za mene najbolji stoper na svetu trenutno.Sto se tice Alisona netreba trositi reci.

avatar
xman
Thursday, 27.12.2018
09:56

Sve si u pravu, samo oko Keite mozda nisi upucen. On se uklopio, igra dobro, jedini problem su povrede. Ako poveze mjesec dana bez povrede, vidjeces da ce biti glavni igrac

avatar
BCS.Nikola
Wednesday, 26.12.2018
22:58

slusaj... za te pare treba da primi najvise 10 golova u sezoni

avatar
äxwell
Wednesday, 26.12.2018
22:38

Nagledao sam se stvarno spektakularnog fudbala od strane Lvpa kroz godine al je uvijek falila ta odbrana...Nista sladje nego kad vidim kako se bore da sacuvaju mrezu netaknutu. Primiti samo 7 golova u pola sezone je nevjerovatno! Jos su dva gola od tih sedam mogla biti izbjegnuta..

avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 26.12.2018
22:24

Alison Fucker :D

avatar
sole
Wednesday, 26.12.2018
22:04

YNWA 🏆🏆🏆🏆