Alkantara blizu "Enfilda", Lampardov miljenik već negoduje

Autor: Stefan Matić
utorak 01.09.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Španac bi mogao ponovo da namuči talentovanog veznjaka.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Iz dana u dana navijači Liverpula očekuju finalizaciju pregovora oko dolaska Tijaga Alkantare.

Sam igrač šampiona Evrope je izjavio da želi novi izazov, Bajern Minhen pak neće odustati od svojih potraživanja koja iznose oko 30 miliona evra. Za očekivati je da "redsi" pristanu na to.

Ne raduju se pak svi dolasku Španca, posebno ne Mejson Maunt iz postave Čelsija. "Plavci" su imali veoma bolnu eliminaciju od strane tima iz Minhena u osmini finala Lige šampiona.

"Liga šampiona je drugi nivo. Utakmice su drugačije. Bajern je imao par igrača svetske klase. Levandovski, Kimih i Tijago u sredini, prosto nisam mogao da mu priđem. Pomeraju se brzo sa loptom. Kada ste protiv takvih igrača pomislite, 'Kako da zaustavimo ovaj tim?'. Bio je to važan momenat, otvorio mi je oči. Shvatio sam na kom nivou moram biti", izjavio je Maunt za engleske medije.

Kako stvari deluju Maunt će imati par prilika da se odmeri sa Tijagom i u domaćem prvenstvu, videćemo koliko će mu upravo Alkantara 'pomoći' u napredovanju.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 03.09.2020
18:28

Mocan igrac. U ovom trenutku sigurno najbolji na svojoj poziciji. Pa Liverpul ima da gazi sa njim, kakav tim su stvorili -svaka im cast!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 03.09.2020
12:08

Da ga je jurio kante citave utakmice videli bi dali bi mogao tako slobodno da se krece a ovako maunt mlad ima jos puno toga da uci.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 02.09.2020
11:46

Samo da ga zdravlje posluži. Opet nemamo baš dovoljno igrača sredine terena, Henderson, Fabinjo, Tijago i Ox. Milner je već u godinama. Ako uzmemo da su Tijago i Ox skloni povredama, rizično je. Ali bolje i tako nego se osloniti na razne Grujiće i slične luzere.

avatar
Red blood
Wednesday, 02.09.2020
10:22

Liverpul nije ni otpoceo pregovore ni poslao ponudu.
Drugi ih povezuju sa Tiagom,a jedina izjava iz kluba je od pre mesec i vise,da nije na njihovom spisku pojacanja.
Sta ce biti,videcemo..
Ali daleko da je potpis izvestan.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 02.09.2020
05:59

Mount i da jest ovako nije trebao javno ovo govoriti vec stisnuti zube i gledati da i on kao igrac i cjeli tim bude sve bolji i jaci.Bayern jest jak sto niko ne spori ali nisu vanzemaljci Celzi sa dolaskom novih igraca plus akademija plus ovi sto su duze u Celziju moze sa svima da odmjeri snage stvar je u tome samo kako ce tim biti uigran a nadam se da ce Lampard znati to posloziti jer tim vec ima.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 01.09.2020
23:41

Iskreno ga vidim u Liverpulu. Treba im ne jedan dobar plej a koji je finansijski dostupan. Pominje se moj Junajted al od toga nema ništa jer smo doveli Van De Beka i zatvorili smo vezni red, treba nam realno još zamena za Marića ( DM ), no izgleda da će Fred igrati po potrebi zadnjeg veznog i tražiti se desno krilo i štoper ( bar se nadam, levi bek pride bi bio predobar prelazni rok ).
Redsi, dobar igrač vam se smeši, samo da ga zaobidju povrede.

avatar
Karambol
Tuesday, 01.09.2020
23:09

Alkantara je stvarno dobar igrac i ostavio je trag u Bajernu,ali verujte da on nikad ne bi napustao Bajern da nije video da gubi mesto u startnih 11 kod Hansi Flika. Prvo je bio spreman da produzi ugovor,ali onda je Flik zabetonirao Kimiha i Gorecku u veznom i on je tu video da ce da greje klupu. Sto se tice igri u LS, da se Pavar nije povredio verovatno ne bi ni igrao uopste,ali eto desilo se to i on je u zavrsnici odigrao svoje najbolje utakmice u dresu Bajerna. Sve najbolje mu zelim u nastavku karijere,a nadam se da ce uprava dovesti jos jedno top pojacanje u veznom jer Minhen napusta i Havi Martinez.

avatar
Wizard08
Tuesday, 01.09.2020
22:46

Ako bude pruzao partije u liverpoolu nalik onoj u finalu,ja stvarno ne znam kako ce iko moci da stane na put livepoolu. evo je liga za fantasy od prosle godine jos smo tu : e47294

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 02.09.2020
14:22

Koja je ovo liga na fantazy? Portala sportske.net ili neka druga?

avatar
The Red Army
Wednesday, 02.09.2020
19:26

Od kako je u bajernu nije odigrao vise od 25 utakmica u sezoni, kako mislis da odigra vise u PL, pogotovo kad dodje decembar i januar? I to kad je bio mlad i u punoj snazi pa vidis kako je rovit bio... Tako da nista od te tvoje izjave