Almerija bez Sadika ne može nikog da pobedi?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.01.2022.
23:37
Izvor: Sportske.net

Nigerijac počeo da rešeta na KAN, ali Almerija ispašta...

Twitter/@U_D_Almeria
Twitter/@U_D_Almeria

Povezane vesti

Koliko Umar Sadik znači ekipi španske Almerije najbolje se vidi ovih dana, od kada je sjajni napadač sa reprezentacijom Nigerije na Kupu afričkih nacija, gde je večeras postigao i gol u pobedi ''Super Orlova'' nad Gvinejom Bisao od 2:0.

Sadik je zbog reprezentativnih obaveza propustio već tri utakmice Almerije u španskoj Segundi, a njegov tim je u ta tri meča osvojio samo jedan bod!

Večeras je Almerija pretrpela novi poraz, i to na gostovanju ekipi Luga rezultatom 2:1, pa polako dovodi u pitanje lidersku poziciju na tabeli, s obzirom da je drugoplasirani Valjadolid u seriji pobeda i sada ima samo tri boda manje, baš kao i trećeplasirani Eibar.

Lugo je večeras rano stekao dva gola prednosti, potom je Srđanu Babiću poništen gol u 36. minutu kada je Almerija mogla da smanji zaostatak, a konačnih 2:1 postavio je Pita autogolom u 88. minutu.

U sledećem kolu Almerija će 24. januara dočekati ekipu Eibara, pa ako i taj meč izgubi, onda bi doskora izvesni plasman u Primeru potpuno bio doveden u pitanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke