​ Almerija najslabija kad je najvažnije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.06.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Težak poraz Almerije na startu plej-ofa za plasman u Primeru.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Čitave sezone pomno smo pratili rezultate ekipe Almerije u španskoj Segundi, kako zbog dvojice naših internacionalaca, Maraša i Petrovića, tako i zbog Umara Sadika, bivšeg napadača Partizana, koji svojim igrama i golovima u Almeriji tek treba da donese dodatne finansijske bonuse.

Sve vreme je Almerija važila za jednog od najozbiljnijih kandidata za plasman u Primeru, sve do večeras, kada se značajno udaljila od ostvarenja tog cilja.

Večeras je u prvom meču polufinala plej-ofa za plasman u Primeru Almerija doživela težak poraz na gostovanju ekipi Đirone, rezultatom 3:0, pa će u revanšu u subotu imati izuzetno težak posao da nadoknadi propušteno.

Umar Sadik večeras nije došao do izražaja u napadu, a odbrana Almerije je dva puta kapitulirala već u prvih pet minuta meča, kada su prednost Đironi od 2:0 doneli Barsenas i Kouto.

Još ubedljiviju prednost domaćima pred revanš u Almeriji doneo je Mamadu Sila, koji je u 65. minutu postavio konačnih 3:0. Nikola Maraš je bio u startnoj postavi Almerije, nije se proslavio i zamenjen je posle prvog poluvremena. Radosav Petrović je meč odgledao sa klupe za rezerve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke