Almerija opet ''prosula'' ono što joj je Sadik doneo!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.05.2021.
20:47
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, posle izvanrednog prvog poluvremena, u nastavku veliki pad u igri Almerije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Almerije nastavila je seriju loših rezultata u Segundi i iz kola u kolo sve više ugrožava svoje mesto u plej-ofu za plasman u Primeru.

Preneli smo već, Almerija je večeras u 37. kolu dočekala ekipu Ovijeda, posle prvog poluvremena bilo je 2:0 za domaćina, uz dva gola Umara Sadika, u 22. i 30. minutu i prethodno promašen penal Korpasa u 16. minutu.

Dešavanja iz prvog poluvremena, kao i Sadikove golove možete da pogledate OVDE, a kada je u nastavku trebalo da dotuče rivala, Almerija je uspela sve da prokocka.

Da će biti problema videlo se već u 54. minutu meča, kada je Obeng smanjio na 2:1, a na ulasku u finiš meča, u 83. minutu, Gripo je postigao drugi gol za Ovijedo i doneo bod gostima - 2:2.

Almerija već pet kola ne zna za pobedu, ovo joj je treći remi u nizu i sada sa 63 boda zauzima treće mesto, ali će Leganes sutra imati priliku da je ''preskoči'' na tabeli, ukoliko savlada šestoplasiranu ekipu Sportinga iz Hihona. Uz pomenute tri ekipe, u konkurenciji za plasman u plej-of su još i Đirona i Rajo Valjekano, ali za jednu od njih neće biti mesta u doigravanju. Do kraja ligaškog dela sezone ostalo je još pet kola.

Kada je u pitanju Umar Sadik, on je ove sezone u dresu Almerije postigao 20 golova, od toga 18 u Segundi, uz pet asistencija i još dva gola u Kupu kralja, sve to na 36 odigranih mečeva.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke