Almerija zaustavljena, golman se obrukao, šok za Sadika posle proslavljenog gola!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.03.2022.
23:48
Izvor: Sportske.net

Sve je moglo da bude drugačije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U španskoj Segundi se već igra 30. kolo, a večeras je otvoreno utakmicom između Saragose i Almerije.

Domaći tim je slavio rezultatom 2:0 i tako prekinuo seriju Almerije od četiri uzastopne pobede.

Početak meča nagoveštavao je drugačiji ishod, jer je bivši napadač Partizana Umar Sadik iznudio jedanaesterac već u devetom minutu susreta. Međutim, udarac Souse sa bele tačke odbranio je golman Alvarez, lopta je ostala u terenu, Almerija je izvela novu akciju, a Sadik zatresao mrežu posle centaršuta sa desne strane. Gosti su već proslavili gol, ali onda je usledio ''hladan tuš'' za ekipu Almerije, jer je posle VAR provere gol ponišđten zbog navodnog ofsajda.

Novi šok za goste usledio je samo četiri minuta kasnije, a u režiji golmana Almerije Fernanda koji je očajno reagovao posle udarca Serana iskosa sa desne strane. Imao je loptu u rukama, ali nije uspeo da je ukroti, ona mu se izmigoljila i kroz noge ušla u mrežu - 1:0.

Taj rezultat ostao je na snazi do 79. minuta, kada je Azon duplirao prednost Saragose i postavio konačnih 2:0.

U ekipi Almerije je od 57. minuta nastupio i bivši Zvezdin štoper Srđan Babić, a sve najzanimljivije detalje sa utakmice možete da vidite OVDE.

Almerija je ostala na drugom mestu sa 58 bodova, jednim manje, ali uz utakmicu više od vodećeg Eibara. Ako Valjadolid u subotu savlada Tenerife u gostima izjednačiće se sa Almerijom na deobi drugog mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke