"Alonso će sigurno biti trener Reala, Virc ne ide nigde"

Autor: Mladen Heleta
utorak 16.04.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Izvršni direktor Bajera bez "dlake na jeziku".

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Bajer Leverkuzen osvojio je u nedelju prvu titulu u Bundesligi u istoriji i to je uradio na neverovatan način.

Pet kola pre kraja je otklonio sve dileme pobedom nad Verderom rezultatom 5:0, i dalje je bez poraza u sezoni, pa je Bajern, koji je do ove sezone vezao 11 titula, ostao daleko, na -16. Na toj udaljenosti je i Štutgart.

Leverkuzen igra zaista fantastičan i atraktivan fudbal po vođstvom Ćabija Alonsa, a španski stručnjak je nedavno doneo odluku da ostane u Bajeru, iako je imao ponude Bajerna i Liverpula, klubova za koje je igrao.

Alonso je kao igrač osvojio sve moguće klupske i reprezentativne trofeje, a očigledno je da će u budućnosti biti jedan od vodećih trenera na planeti.

Izvršni direktor Bajera iz Leverkuzena Fernando Sero, rekao je da će trener "farmaceuta" sigurno jednog dana sesti na klupu Real Madrida, tima za koji je takođe nastupao kao fudbaler.

"Jednog dana biće trener Reala. Nemam sumnje ni malo. Pitanje je jedino kada će potpisati za Real Madrid. Ali to će se desiti, verujte mi. Siguran sam", ne ostavlja dilemu Sero.

Važna vest za sve navijače novog šampiona Nemačke je i ostanak u klubu jednog od najtraženijih igrača.

"Florijan Virc će ostati u Bajeru i sledeće sezone. Plan je jasan. Ima interesovanja od strane mnogih klubova, ali imamo sjajan odnos sa njegovim ocem, zajednička ideja je da ostane. U fudbalu ne možete da planirate više od godine, ali on će svakako nastaviti da igra za Leverkuzen", potvrdio je Sero.

Bajer je u igri da osvoji još dva trofeja ove sezone. U finalu Kupa Nemačke će se sastati sa drugoligašem Kajzerslauternom, dok ga u četvrtak u Londonu čeka revanš meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Vest Hema, u koji će ući sa prednošću od 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke