Alonso u jednoj rečenici objasnio zašto je rešio da ostane!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 11.04.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Projekat se nastavlja...

AP Photo/Martin Meissner
AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Bajer Leverkuzen ove sezone ispisuje fudbalsku istoriju. 

Ekipa, koju sa klupe predvodi Ćabi Alonso, nema poraz u svim takmičenjima, prvu titulu u Bundesligi može da osvoji već u nedelju ako kod kuće pobedi Verder, mada će titula sigurno dođi i ako se tad ne upišu tri boda. 

Bajer je stigao do finala kupa Nemačke, gde ga čeka duel sa drugoligašem Kajzerslauternom, a u četvrtfinalu Lige Evrope će odmeriti snage sa Vest Hemom.

Sve ovo je tim postigao igrajući veoma atraktivan i ofanzivan fudbal i zato ne čudi što je Ćabi Alonso "preko noći" postao najtražniji trener na fudbalskom tržištu. Želeli su ga Liverpul i Bajern, klubovi za koje je igrao, on ih je odbio. 

Spekuliše se da ga čeka klupa Reala, za koji je takođe igrao, kada Karlo Anćeloti bude rešio da ode, a Španac je sinoć prvi put progovorio o ovoj temi i kazao zašto je odlučio da ostane u Bajeru i nastavi veliki projekat.

"Igrači su tražili da ostanem, to je presudilo", rekao je Alonso i dodao:

"Svakako je nekoliko razloga zašto sam ostao. Napravili smo za samo godinu pravi tim sa neverovatnih duhom. Nije vrijeme za odlazak. Osećam da sam deo kluba", istakao je Alonso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke