Anćeloti: "Ako želite da osvojite LŠ morate pobediti onog ko je najbolji"

Autor: Mladen Heleta
petak 15.03.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Real Madrid u četvrtfinalu ide na Mančester siti.

EPA-EFE/ZIPI
EPA-EFE/ZIPI

Povezane vesti

Današnji žreb za četvrtfinale Lige šampiona podario nam je jedan pravi spektakl u vidu duela između Real Madrida i Mančester sitija, dva poslednja osvajača ovog takmičenja.

Real je pre dve godine izbacio Siti u onom antologijskom polufinalu, da bi mu se "građani" prošle godine revanširali u istoj fazi takmičenja.

Dvomeč protiv šampiona Evrope je danas prokomnetarisao trener Reala Karlo Anćeloti, na konferenciji za štampu koja je bila sazvana zbog sutrašnje utakmice sa Osasunom u Pamploni, u sklopu 29. kola španske La Lige.

"Siti svi vide kao favorita, osvojili su ovo takmičenje prošle sezone. Ali i mi imamo samopouzdanja da napravimo dobar rezultat. To što je revanš u Mančesteru nam ne smeta. Četvrtfinale Lige šampiona kroz istoriju se pokazuje kao vrlo komplikovano za sve ekipe. Biće teško njima, biće i nama. Ideja sa kojom počinjete takmičenje je da ga osvojite, a ako želite da ga osvojite morate pobediti onog ko je najbolji. Siti je u ovom trenutku najbolji tim Evrope. Ako želimo da budemo prvi, moramo pobediti Siti", kazao je Anćeloti i dodao:

"Možda će mi se smejati zbog ovoga što ću sada reći, ali sada smo bolji nego ikad, to je realnost", istakao je Anćeloti,

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke