Anćeloti čuva Modrića za Siti, evo ko će na Osasunu!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 19.04.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Hrvata stigao umor.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da će sutrašnji duela na gostovanju Osasuni u Pamplini propustiti Luka Modrić zbog umora, dok će najbolji golgeter Karim Benzema biti u sastavu uprkos naporu koji je prošao u mečevima protiv Čelsija i Sevilje.

Kraljevski klub ima priliku da u sredu u Pamploni napravi korak bliže osvajanju Primere, ali je iscrpljujuća prethodna nedelja znatno uticala na sastav koji Anćeloti planira da izvede na teren.

"Modrić će biti van sastava zbog povrede. Kazemiro, Marijano i Jović će takođe biti van terena i vratiće se za utakmicu protiv Mančester sitija", rekao je Anćeloti dodajući da ne pravi izbor izmešu Lige šampiona i La Lige, već da želi oba trofeja.

Na pitanje da li je trener kojeg prati sreća u karijeri, Italijan je rekao da imati sreću znači biti kvalitetan.

Dodao je da će Kazmerio biti spreman za gostovanje na "Etihadu", a prema saznanjima španskih medija, sredinu terena protiv Osasune trebalo bi da čine Toni Kros, Federiko Valverde i Eduardo Kamavinga.

Meč u Pamploni igra se u sredu od 21:30, a pobedom bi Real stekao uslov da se možda već do kraja nedelje kruniše u novog šampiona Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke