Anćeloti fasciniran Salahom: "Najbolji je na svetu!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 15.05.2022.
10:40
Izvor: Sportske.net

Možda ga "odobrovolji" pred finale u Parizu.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti priprema ekipu za finale Lige šampiona 28. maja u Parizu protiv Liverpula. Italijanski stručnjak progovorio je o najvećoj opasnosti za njegov tim u utakmici za trofej.

Za iskusnog stratega Madriđana Mohamed Salah je opasnost broj 1. Egipćanin će imati poseban motiv protiv Reala zbog načina na koji je napustio finale 2018. u Kijevu, kada ga je Serhio Ramos povredio već posle pola sata igre.

Jedan od najboljih igrača Liverpula odmah je nakon plasmana u finale poželeo Real za protivnika u Parizu, kako bi im "servirao osvetu". Koliko je samopuzadnje brzonogog Egipćanina videlo se u izjavi u kojoj je nahvalio samog sebe.

"Ako me uporedite sa bilo kojim igračem na mojoj poziciji videćete da sam najbolji na svetu, a statistika može da potvrdi moje reči", nema dilemu Salah.

Trener Reala složio se sa krilom Liverpula i potvrdio njegove reči.

"Salah je rekao medijima da je najbolji igrač sveta na svojoj poziciji, slažem se sa njim. Na svojoj poziciji, on je najbolji", rekao je Anćeloti.

Videćemo da li će ovom izjavom Anćeloti "odobrovoljiti" sjajnog Egipćanina, koji je više nego motivisan pred finale Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke