Anćeloti ima poslednju trenersku želju - Razočarani Brazil i Nagelsman!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 27.03.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Oglasio se trofejni Italijan.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Jedan od najtrofejnijih trenera na svetu iskusni Italijan Karlo Anćeloti sve više se pominje kao novi selektor reprezentacije Brazila.

Ipak, aktuelni trener šampiona Evrope Reala iz Madrida ima drugačije planove za nastavak karijere. Želja mu je samo jedna, da do kraja ostane na klupi "kraljevskog" kluba.

"Želim da nastavim da treniram Real, srećan sam u Madridu. Već sam to rekao mnogo puta. Želim da trenersku karijeru završim u Realu", izjavio je Anćeloti za špansku "Marku".

Tako je četvorostruki osvajač Lige šampiona demantovao glasine da će na kraju sezone napustiti "Santjago Bernabeu" i preuzeti popularni "selesao". U isto vreme to znači da ni Julijan Nagelsman neće preuzeti Real narednog leta, osim ako uprava Madriđana ne uruči otkaz Anćelotiju, u šta je teško poverovati.

Real Madrid je pod Anćelotijevim vođstvom ove sezone stigao do četvrtfinala Lige šampiona, ali će teško odbraniti titulu u španskoj Primeri, jer trenutno ima čak 12 bodova manje u odnosu na Barselonu pred isto toliko utakmica do kraja šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke