Anćeloti najavio promene u startnoj postavi, navijači će se radovati

Autor: Sportske Net
utorak 21.09.2021.
08:25
Izvor: Sportske.net

Zasluženo?

Real Madrid/Twitter
Real Madrid/Twitter

Povezane vesti

Eduardo Kamavinga je od dolaska u Real Madrid vog leta pokazao da vrlo lako može da se uklopi u Anćelotijev tim. 

Do sada je odigrao tri meča za "kraljeviće" i i već upissao gol i asistenciju. Ono što je važno napomenuti, jeste da je mladi Francuz u sve tri utakmice ušao kao rezervista i uspeo da ostavi trag. U pobedi nad Valensijom ušao je u 67. minutu i nije ostvario statistički značajan učinak, ali je Real postigao oba gola tek u finišu meča, pa je Kamavinga sasvim sigurno doprineo stabilnosti ekipe u napadu. 

Na prethodnom meču u La ligi, u trijumfu nad Seltom, Francuz je ušao u igru u 66. minutu, a gol je postigao samo šest minuta kasnije. Takođe, na prvom meču Lige šampiona i teškoj pobedi nad Interom od 1:0, Kamavinga je asistirao mladom Rodrigu za odlučujući pogodak. 

Dobro se snalazi 18-godišnjak, to se da i videti na terenu, a Anćeloti očigledno zna da ceni, s obzirom na to da je nezvanično najavljeno da bi na meču sa Majkorkom uz Rodriga i Valjeha trebalo da bude starter. Ovo bi verovatno značilo da Kazemiro ili Modrić neće biti u prvih XI.

Real igra kod kuće u sredu veče peto kolo La lige protiv Majorke, a ovo bi mogla biti jedinstvena prilika novajlije da se nametne italijanskom stručnjaku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke