Anćeloti - Optimizam i pored problema...

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2015.
13:43
Izvor: Beta

Ne dozvoljava iskusni stručnjak da ga problemi poremete.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da je optimista po pitanju šansi njegove ekipe uoči sutrašnje revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Aktuelni šampion Evrope Real Madrid sutra od 20.45 na svom stadionu igra protiv gradskog rivala revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvom meču prošlog utorka na Visente Kalderonu madridske ekipe odigrale su bez golova.

Anćeloti ima mnogo problema s povredama igrača. Luka Modrić je povredio koleno, a Garet Bejl list na nozi i najverovatnije će obojica propustiti sutrašnju utakmicu.

"U februaru smo imali pad igre i rezultata zbog povreda, ali sada smo se vratili na naš nivo. Nadamo se da ćemo do kraja Lige šampiona biti konkurentni. Nismo zabrinuti zbog revanša sa Atletikom, moramo da pronadjemo rešenja za odsutne igrače", rekao je Anćeloti, preneli su španski mediji.

Real će pokušati da postane prva ekipa koja je odbranila trofej u Ligi šampiona.

"Sutra nas čeka veliki izazov, ali dočekujemo ga sa mnogo optimizma. Domaći teren će nam biti dodatni motiv", rekao je italijanski trener.

Real je u prošle sezone pobedio Atletiko u finalu Lige šampiona posle produžetaka sa 4:1, ali od tada nije uspeo da pobedi ekipu Dijega Simeonea. Ove sezone igrali su sedam puta, Atletiko je pobedio u četiri meča uz tri remija.

Atletiko mnogo nade polaže u dobru formu napadača Antoana Grizmana, koji je postigao šest golova u poslednjih pet utakmica.

"Zadovoljni smo igrom protiv Reala u svih sedam ovosezonskih utakmica, ali znamo da će nam sutra biti teško. Imam mnogo samopouzdanja i nadam se da ću pomoći ekipi da prodje dalje", rekao je Grizman.

Golman Atletika Jan Oblak bio je najbolji igrač prve utakmice. Slovenački golman dobro je branio šuteve Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Hamesa Rodrigesa.

"Znamo da nas čeka težak izazov, ali uvereni smo da možemo ponovo da ih pobedimo. Biće tesno", rekao je Oblak.

Otkako je u martu zamenio prvog golmana Migela Anhela Moju, Oblak je u u sedam utakmica primio tri gola.

Utakmicu će propustiti Mario Suares zbog suspenzije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke