Anćeloti ponavljao jednu rečenicu, psihološka igra pred meč sa Zvezdom!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.11.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti je održao svoju konferenciju za novinare.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Napoli sutra od 21 čas dočekuje Crvenu zvezdu u okviru petog kola grupe C Lige šampiona, situacija je takva da je pobeda imperativ za Napoli ukoliko želi da prođe dalje. Ipak, Anćeloti odbija da to prizna, ponovio je istu rečenicu nekoliko puta, da utakmica protiv Crvene zvezde nije odlučujuća, pokušavajući tako da skine teret sa svojih igrača.

"Veoma je bitno da počnemo meč kako treba. Važna je utakmica, ali ne odlučujuća za prolazak dalje. Crvena zvezda je potcenjena jer je izgubila dva meča na strani, ali su zaslužili pobedu protiv Liverpula", rekao je Karlo Anćeloti.  

Šta očekuje od Zvezde?

"Očekujem jedan organizovan tim koji će se usredsrediti na kontre, imaju jasan identitet. Da bismo pobedili, moramo da budemo dobri i u odbrani i u napadu, oni neće igrati ispred našeg gola, čekaće, igraju da se kvalifikuju dalje", ističe popularni italijanski stručnjak.

Drugu utakmicu igraju PSŽ i Liverpul, situacija u grupi je takva da se mora pratiti i rezultat sa te utakmice.

"Ne smemo misliti na drugu utakmicu, moramo se fokusirati da budemo dobri na terenu. Nije odlučujuća, naprotiv, imamo još jednu utakmicu nakon ove. Sutra ništa neće biti rešeno. Sve će biti rešeno na samom kraju, jer je grupa veoma jaka", rekao je Karlo Anćeloti.

Fudbaleri Napolija su pod pritiskom jer su remizirali protiv poslednjeplasiranog Kjeva, bilo je 0:0.

"U odnosu na utakmicu protiv Kjeva moramo promeniti pristup koji nije bio dobar. Kritike su normalne, deo su ovog posla", rekao je Anćeloti pred utakmicu protiv Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke