Anćeloti se već navikao na preokrete, zna i zašto se dešavaju!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.05.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Svaki put ista priča, to nije slučajno.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Real Madrid je i po treći put ove sezone uspeo da se vrati iz "izgubljene" situacije i na kraju triju,mfuje u nokaut fazi Lige šampiona. Nakon dva spektakla na "Bernabeu" protiv Pari Sen Žermena i Čelsija, dobili smo utakmicu godine između Reala i Mančester sitija, opet su na kraju slavili Madriđani.

Trener Reala Karlo Anćeloti tako se plasirao u svoje petu finale Lige šampiona.

"Ne kažem da smo navikli da živimo ovako, ali ono što se desilo protiv Sitija, desilo se i protiv PSŽ-a i Čelsija. Ako moram da kažem zašto, to je istorija kluba. Ona nam pomaže da nastavimo i kada se čini da je sve izgubljeno", rekao je Anćeloti, a zatim se osvrnuo i na sam revanš protiv Sitija.

"Utakmica je bila pri kraju, ali smo uspeli da pronađemo energiju. Nakon svega mogu da kažem da smo protiv jakog rivala odigrali dobru utakmicu. Bilo je teško, Siti je imao kontrolu, ali smo ušli u poslednji voz i iskoristili priliku", smatra Italijan.

Za kraj se dotakao i finala protiv Liverpula.

"Srećan sam što smo u finalu i što ćemo igrati protiv još jednog velikog tima. Navikli smo na tako nešto. Biće to praznik fudbala", završio je Anćeloti.

Finale Lige šampiona igra se 28. maja u Parizu na stadionu "Francuska".

Večeras su na programu polufinala Lige Evrope. Naš predlog za klađenje u AdmiralBet kladionici je prolaz Rendžersa u finale. Kvota je sjajna 5,75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 05.05.2022
09:23

Pravi odgovor Ancelotija.Siti i psz nemaju istoriju.Nadam se oporavku Junajteda i Arsenals koji ce vratiti premijer ligu na stare staze.Siti je ,napunjen dobrim igracima i odlicnim trenerom,pokazao da ne ume da se brani kad je protivnik kvalitetan i agresivan jer toga nema u timovima iz PL sem izuzetaka.Radi se o dva tima napunjena parama koje ne resavaju sve.Tako ce biti i sa Njukastlom.Jedan odlican trener ispoljio je pogresnu taktiku koju gaji vec godinama.Puno para,kvalitetni igraci i nadmena igra koja ponizava protivnika.