Anćeloti teško prihvatio poraz, Madriđani upiru prstom u sudije!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.03.2023.
09:16
Izvor: Sportske.net

U Madridu nisu dobro prihvatili poraz od Barselone.

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Real Madrid će posle Superkupa Španije, najverovatnije prepustiti titulu šampiona najvećem rivalu.

Barselona je slavila rezultatom 2:1 u drugom ligaškom "El klasiku" i sada ima ogromnih 12 bodova u odnosu na najvećeg rivala. 

Real Madrid mora da pobedi sve utakmice do kraja i da se nada da će Barsa upisati čak četiri poraza, što je duplo više nego što ih ima do sada u La Ligi.

Zbog svega toga, madridski mediji i javnost već dižu ruke, ali, ne uz čestitke najvećem rivalu.

Karlo Anćeloti je posle utakmice rekao da je njegov tim bio bolji i da je zaslužio pobedu, te da je meč odredio "sumnjiv ofsajd".

"Tužni smo, ali i ponosni zbog načina na koji smo igrali. Ako ovako nastavimo, siguran sam da ćemo nešto osvojiti ove sezone. Nismo pobedili Barselonu zbog diskutabilnog ofsajda. Nismo zaslužili da izgubimo, jer smo bili bolji na terenu. I dalje možemo da osvojimo Kup kralja i Ligu šampiona, ali nećemo odustajati ni u La Ligi. Ponosni smo posle ove utakmice uprkos porazu", rekao je Anćeloti. 

Marka je na svojoj naslovnici postavila upravo fotografiju ofsajd pozicije u kojoj se našao Marko Asensio kada je pogodio u 82. minutu. Marka je napisala "milimetri koji su odlučili La Ligu", aludirajući na trenutak kada je Real mogao da pobedi.

I to je tačno, da je Asensio bio korak iza, Real bi imao 2:1 i možda bi prišao na -6, ovako je na -12 i to u Madridu ipak nisu tako lako prihvatili...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke