Anćeloti zaboravio Jovića, Real briljirao, pa strahovao!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.11.2021.
22:50
Izvor: Sportske.net

Jović ponovo bez šanse, Real ponovo pobedio.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Delovalo je da je Real držao sve konce igre u svojim rukama, na kraju su strahovali za tri boda, ali su ih dobili. 

Real - Rajo Valjekano 2:1 (2:0).

Od početka utakmice se videlo da je Vinisius raspoložen za igru, baš kao i većina fudbalera Real Madrida, a upravo je Brazilac postigao gol u petom minutu koji je poništen zbog ofsajda. 

Već u 14. minutu gol u mreži Valjekana, tokom kontre Reala lopta stiže do Asensija koji vraća u sredinu, a na pravom mestu - Toni Kros. Nemac nije imao problema,pogodio je za 1:0

U nastavku poluvremena dosta šansi pred golom Raja, Benzema je propustio jednu, ali drugu nije. Nakon sjajne lopte Davida Alabe, Benzema uspeva da pogodi bez velikih problema za tada već velikih 2:0. 

Početkom drugog poluvremena na scenu je stupio ponovo Vinisius Žunior, imao je sjajnu solo akciju koju nije krunisao golom, a potom je i Benzema mogao da povisi na 3:0 i da reši svako pitanje.

Imali su i gosti jednu šansu preko Bebea koji je uspeo da se izbori za udarac, pogodio je i stativu, a onda - Falkao. Peti pogodak u sezoni postiže "Tigar", dobio je loptu sa leve strane i pogodio glavom za 2:1 i za neizvesnost do kraja susreta. Gol je postigao u 76. minutu. 

Do kraja je zamenjen Benzema, ali ne Jovićem, ušao je u igru Azar, baš kao i Lukas Vaskez, dok je srpski fudbaler ostao na klupi do kraja utakmice. Uglavnom, promene rezultata nije bilo iako su gosti imali šansu preko Oskara kada je Kros uspeo da odbrani svoj gol, pa je domaćin stigao do nova tri boda i povratka na prvo mesto na tabeli. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke