Anćelotijev prvi potez? Pedeset miliona u kasu, nema starih zasluga!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.06.2021.
11:42
Izvor: Sportske.net

Šta će učiniti sa veteranima?

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Povezane vesti

Kada je prvi put Karlo Anćeloti stigao u Real, bilo je leto 2013. Nasledio je Murinja, i tada se pričalo o odlascima Zvezda, razgovarao je sa Kakom i ovaj je završio u Milanu. Sada se stariji igrači, pogotovo oni koji su već radili sa Italijanom nadaju da bi mogli da prežive i ostanu u Madridu.

Ali, "Marka" tvrdi da su šanse male. Naime, Anćeloti ima zadatak da se oslobodi Marsela koji ima veliki ugovor, ali i Bejla koji bi mogao da se posle EP oprosti od fudbala.

"Videčemo šta će se dešavati, poznajem ih dobro, znam da ih motivišem, ali teren je odgovor", rekao je Anćeloti.

Mediji smatraju da će postupiti do diktatu Pereza i da za Marsela, Iska, verovatno i Bejla nema mesta u ekipi za pomenute igrače. 

U pitanju je i novac, 50 miliona bi moglo da se uštedi od plata ovih igrača što je ogromna suma. Ali, imaju ugovore, pa je jasno, da ako ne žele da odu, klub tu ne može ništa. 

Isko bi mogao nazad u Andaluziju, ali u Sevilju, Marselo ima ponudu od Bekama, Bejl bi verovatno pristao da mu se isplati odšteta i da završi karijeru. 

Velikih promena neće biti, jednostavno nema novca, a neki od igrača sa pozajmica poput Odegarda će sigurno dobiti priliku. Podsetimo, doveden je Alaba kao slobodan igrač, ali tu nema odštete pošto će preuzeti Ramosovu platu od oko 11 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke