Andrija Pavlović se rastao sa Brondbijem, da li je konačno vreme za Partizan?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.07.2022.
13:02
Izvor: Sportske.net

Pravo niotkuda šansa za "crno-bele".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović (28) od danas je i zvanično bez kluba pošto je raskinuo saradnju sa Brondbijem.

To je na svom zvaničnom sajtu potvrdio i danski klub koji ga je u septembru 2020. godine doveo iz bečkog Rapida.

Za to vreme postigao je tek sedam golova na 47 nastupa, nakon čega je postao slobodan igrač, iako je po slovu ugovora bio vezan za klub do leta 2024. godine.

"Pavlović je dobar fudbaler i momak, ali nažalost nismo uspeli da dobijemo ono što smo želeli, ni Andrija ni Brondbi. To se dešava u fudbalu i zbog toga smo se dogovorili da prekinemo saradnju. Pavloviću hvala na trudu i mnogo sreće u nastavku karijere", kazao je direktor kluba Karsten Jansen.

"Hvala svima u Brondbiju, momcima i klubu želim sve najbolje. Sada sam u potrazi za klubom u kojem ću igrati", rekao je Pavlović.

U prošlosti se rođeni Beograđanin dovododio u vezu sa Partizanom koji ga je i želeo 2016. godine, ali je napadač otišao iz Čukaričkog u Kopenhagen u transferu vrednom 2.000.000 evra.

Nakon toga, nastupao je za APOEL Nikoziju kao pozajmljen igrač dok se nije vratio u Rapid.

Od odlaska Marka Milovanovića, Partizan je ostao samo sa dvojicom klasičnih napadača, pored neprikosnovenog Rikarda, tu je i mladi Samed Baždar, možda je sada pravo vreme za Pavlovića i Partizan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke