Anjelijeva desna ruka preuzela Juventus, da li je realan scenario iz 2006?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 29.11.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Biće tu još mnogo štošta.

SALVATORE DI NOLFI
SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Fudbalski klub Juventus dobio je danas novog predsednika u vidu Đanluke Ferera.

Nakon što je juče, na opšte iznenađenje, došlo do ostavki svih članova uprave Juventusa, od danas će početi da se formira nova na čelu sa Fererom.

On je do sada bio rukovodilac kompanije "Eksor" koja je pod kontrolom porodice Anjeli, te će tako i dalje njihova ruka vladati klubom.

Ferero je osvedočeni navijač Juventusa, objašnjavaju iz kompanije "Eksor" te ga to čini pravim naslednikom Andree Anjelija. Revizor je, bio je zadužen za čitavu papirologiju u "Eksoru", ali tu ne bi trebalo da bude kraj Juventusovim problemima. Naime, sledi izazovan period za "staru damu" po pitanju finansija. Juče je održan i sastanak sa Alegrijem za kojeg ne bi bilo iznenađenja da napusti klub, mada je to manje verovatna opcija.

Očekuje se da imena poput Alesandra del Pjera i Đorđa Kjelinija dobiju svoje fotelje u klubu u vidu počasnih predsednika ili nekih drugih sportskih uloga.

Spominjalo se čak da Juventusu preti scenario iz 2006. godine kada se dogodio čuveni Kalčopoli i kada je torinski klub bio izbačen u Seriju B. Uvek pouzdani Tankredi Palmeri najavljuje da će se dogoditi "nešto veliko"... Kazna zbog kršenja svih finansijskih pravila definitivno će uslediti, ali kakve će tačno posledice imati, sačekaćemo još malo. 

Anjeli, Nedved i Arivabene rešili su da napuste klub kako bi on mogao neometano da posluje zbog njihovih katastrofalno vođenih finansija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke