Anri dao Mbapeu savet sa kojim se svi slažemo

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.08.2021.
18:45
Izvor: Sportske.net

Da li je sada pravi trenutak?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Prosto je neverovatno da jedan igrač želi da napusti tim u kom su trenutno Mesi, Nejmar, Ramos, Donaruma, Vajnaldum, Verati, Hakimi, ali deluje da Kilijan Mbape ne odustaje od odlaska iz Pariza.

Mbape nikada nije krio da je njegov san da igra za Real, PSŽ je svestan da ne može ništa i prvi put se stiče utisak da bi klub mogao da prihvati neku visoku ponudu pred kraj prelaznog roka. U suprotnom, Mbape će definitivno otići kao slobodan narednog leta.

Tijeri Anri smatra da je za Mbapea najbolje da ostane u Parizu, jer PSŽ sada ima strašan tim.

"Mislim da sada imamo takmičarski najjači mogući tim. Sada ne bi trebalo da Mbape ima drugi izbor osim ostanka u Parizu. Verujem da svi u klubu, igrači i ljudi oko njega, znaju Mbapeovu budućnost. On je veoma kompetitivan igrač Želi da pobeđuje, da osvaja trofeje, to je rekao i javno. Želeo je jači takmičarski tim, a nije mogao da dobije jači od ovog, ne postoji bolji na svetu. Ne bi trebalo da razmišlja ni o čemu osim o ostanku", rekao je Anri i nastavio:

"Ne znam šta će se dogoditi sa njim, spekulacije su deo fudbala. Ono što ja vidim jeste da je deo ekipe, da trenira, da trči, da pomaže saigračima da postižu golove, a i sam pogađa. On je strašan strelac, u to sam se uverio. Mbape poštuje svog ugovor, ne radi ništa loše. Nadam se da će ostati", naglasio je Anri. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke