Anri zabrinut za Nejmara : "Potrebna mu je stručna pomoć"!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 07.03.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Nešto nije u redu sa Brazilcem.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri zabrinut je za zvezdu Pari Sen Žermena, Brazilca, Nejmara. 

Anri je primetio da nešto "nije u redu" sa brazilskim majstorom, da Nejmar traži pomoć, ali ga niko ne shvata ozbiljno. 

Krilo PSŽ-a već duže vreme nije u dobroj formi, a bivši fudbaler Arsenala i Barselone smatra da je uzrok za to psihološke prirode.

"Kada analizirate akcije uvidite da se ne pozicionira kako treba, to je činjenica i to treba prepoznati. On ne igra dobro u poslednje vreme i za to postoje razlozi. Nejmar je govorio u intervjuima o svom mentalnom zdravlju i pritisku, a ja se pitam da li je dobro. Nije stvar u tome što više ne dribla, nego u činenjici da nema svoj tempo u igri. On govori, ali da li ga čujete? On traži pomoć, neke stvari se događaju u njegovoj glavi kao i kod svakog ljudskog bića", rekao je zabrinuti Anri.

Nejmar je nedavno govorio o pritisku sa kojim se bori i šokantno najavio da će mu Svetsko prvenstvo u Kataru ove godine biti poslednje u karijeri, iako ima tek 30 godina.

"Mislim da će Svetsko prvenstvo 2022. godine biti poslednje u mojoj karijeri. Vidim to tako jer ne znam da li ću biti dovoljno psihički snažan da se nosim sa fudbalom i pristikom u njemu", rekao je tada Brazilac.

Nije sve bajkovito u životima vrhunskih fudbalera, iako mnogi tako misle. Novac i slava nekada nisu dovoljni za potpunu sreću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke