Antonio Konte čeka pregovore, ovo je njegova lista igrača!

Autor: Boris Jovanović
petak 23.04.2021.
07:55
Izvor: Sportske.net

Trener Intera ima vrlo jasne planove, na potezu je klub...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Propast Superlige je unela nove nedoumice kada je sudbina Intera, ali i Antonija Kontea u pitanju. Sin vlasnika Stiven Ženg je stigao u Italiju, u karantinu je, čeka ga razgovor sa Konteom o budućnosti kluba, ali i trenera.

Nema sumnje da Konte želi da ostane, skudeto je blizu, sledeći je iskorak u Evropi, ali za to su potrebna pojačanja. Problem je novac, teška finansijska situacija, ne bi valjalo rasturati dobitnu formulu iako će neki igrači poput Kolarova, Vidala, Janga napustiti klub.

Konte bi želeo da nukleus tima ostane na okupu, jasno, pitaju se Kinezi, da li će naći manjinske vlasnike ili prodati klub, ostaje da se vidi. Prvo treba rasčistiti zaostale plate, ali i postići dogovor sa Konteom koji ima još sezonu ugovora.

On je već tražio neka pojačanja, pre svih De Pola iz Udinezea, ali i džokera Florencija koji se iz Francuske vraća u Romu.

Ostalo će zavisiti od eventualnih prodaja, Interu je potreban još jedan napadač, neko ko će biti "dubler" za Lukakua i ponovo se pominje Žiru kao idealno rešenje.

Što se ostalih igrača tiče, zavisi od odlazaka, ako ode Škrinjar potreban je štoper, navodno je sve dogovoreno da stigne naš Maksimović, ali on će biti zamena za Ranokiju koji napušta klub. 

Što se ostalih tiče, priča se o novim ugovorima za Bastonija. Barelu, D'Ambrozija, ali i Brozovića, pominje se dolazak golmana Golinija iz Atalante, koji bi bio konkurencija Handanoviću.

Sve zavisi od novca, u ovom trenutku ga Inter nema, ali Žengovi će postati prvi strani vlasnici sa titulom u Italiji. Moraće da nađu rešenje da ojačaju ekipu za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke