Antonio Konte odbio ponudu da se vrati na klupu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.08.2021.
08:32
Izvor: Sportske.net

Jasno, ne odgovara njegovim ambicijama...

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Antonio Konte će najverovatnije provesti posle odlaska iz Intera sledeću godinu bez posla, makar kada je klupa u pitanju. Zna se da ima ponudu da bude stručni konsultant za mečeve Lige šampiona, "Skaj Italija" mu nudi ugovor, ali tu postoje, kako se priča neke pravne prepreke da to prihvati.

Problem je navodno dogovor sa Interom oko raskida ugovora, pa sada advokati proučavaju mogućnosti.

Priča se da Konte čeka da se oslobodi neka velika klupa, mada je to malo verovatno. Odbio je Totenhem, Real ga nije ni zvao, uplašen njegovim karakterom i stalnim sukobima sa čelnicima, Poketino je produžio ugovor sa PSŽ, a u Engleskoj svi velikani imaju čvrste pozicije kada su menadžeri u pitanju, odnosno nema najava da bi mogla da se oslobodi neka klupa u top 5.

Ipak, Konte je imao još jednu ponudu i to finansijski odličnu.

Stigla je iz Amerike, od ekipe Atlante, koja je posle lošeg starta smenila Gabrijela Hajncea. Oni su mnogo uložili u tim, doveli nekoliko Južnoamerikanaca, ali naravno, Konte nije želeo da prihvati ponudu.

On je jednom rekao da ima nameru da ode u Ameriku i trenira neki klub, ali jasno, za sada je rano, i dalje želi da se dokazuje u Evropi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke