Argentinski duo zakazao torinski derbi u četvrtfinalu kupa!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.12.2017.
22:40
Izvor: Sportske.net

Šampion Italije rutinski slavio na svom stadionu, poznati svi parovi 1/4 finala.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa očekivano su slavili pred svojim navijačima u 1/8 finala italijanskog kupa, Đenova je pala rezultatom 2:0 (1:0).

Dominirao je Juve od samog starta susreta, prvu priliku imali su u 25. minutu, kada je Daglas Košta bio u izglednoj poziciji, ali je Lamana krajnjim naporom uspeo da odbrani njegov udarac u sačuva svoju mrežu.

Samo šest minuta kasnije Bernardeski je bio u dobroj prilici, ali je šutirao pored gola.

Nakon 10 minuta, slobodnjak za Juve iz dobre pozicije, odgovornost je preuzeo Bernardeski, uputio je odličan udarac pravo u rašlje, ali je Lamana ponovo odlično intervenisao

Samo minuta kasnije, Dibala dobija loptu na ivici kaznenog prostora "Grifona", odlično se okrenuo i namestio na udarac, sjajno je plasirao loptu uz samo stativu gola gostiju, Lamana ovoga puta nemoćan. Gol pogledajte OVDE.

I u drugom poluvremenu Juve prvi preti, Bentankur je šutirao sa ivice kaznenog prostora u 53. minutu, nakon sjajne akcije "Bjankonera", ali je poslao loptu tik pored desne stative.

Đenova je prvi put pošteno pripretila u 60. minutu, Galabinov je izašao jedan na jedan sa Ščešnjim, ali je Poljak sjajno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Samo par minuta kasnije, ponovo Galabinov u prilici, ovoga puta je loptu posla tik pored leve stative.

A onda, u 76. minutu, Juve stavlja tačku na ovaj susret, Iguain je primio loptu na ivici kaznenog protora gostiju, namestio se na šut i poslao loptu u dalji ugao, Lamana i ovoga puta nemoćan, Juve je poveo sa 2:0.


Mogao je Iguain do još jednog gola u smiraj susreta, ali je ovoga puta Lamana izašao kao pobednik.

Na kraju pobeda Juventusa, koji će se u četvrtfinalu sastati sa gradskim rivalom, ekipom Torina, koju je nešto ranije danas savladala Romu. Na tom meču blistao je Vanja Milinković-Savić, više o samom susretu OVDE.

Parovi 1/4 finala Kupa Italije:

Juventus - Torino
Atalanta - Napoli
Milan - Inter
Fiorentina - Lacio

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Japanac
Thursday, 21.12.2017
00:02

Dobra je ova formacija sa Dybala,Berna i Daglas Costa,mnogo brze ide sve u napadu,lagano bez previse potrosenu energiju pobeda a sad da se dobro pripremimo za Roma koja e u blagom padu,Forza Juve.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 20.12.2017
23:52

Dobar ce biti taj mali Bentakur dobar

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Thursday, 21.12.2017
09:36

Nije ni cudo zasto ga je toliko falio veliki Riquelme , mali je izigrao svaku tekmu na visoko nivo i vrlo zrelo i mislim da je nas jedini vezni posle Pogba sto moze da iznese 30,40 metara kroz nekoliko igraca i da stvori visak...

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Wednesday, 20.12.2017
23:51

24 utakmica ove sezona 24 razlicni prvih 11... Nesto sto nama je falilo predhodnih godina sada imamo a to je prekvalitetni kompletni roster. Siguran sam da ce da prodjemo Totnam i sa malo srece da konacno osvojimo ta LS. za serija a i kup mislim da nema sumnje da cemo da odbranimo, pocit prema svih drugih ekipa ali mislim da jos nemaju sansu da pariraju...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 21.12.2017
03:20

Jedino ako opet naidjete na real

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 22.12.2017
09:33

ali neka prije toga Real odigra s Bayernom i nek im sudi isti sudac kao i prosle godine

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 20.12.2017
23:49

Lagano , lagano do 1/4 finala . Nadam se da ce Dybala posle ovo krenuti da igra kako treba ! Markisio mora vise da igra , a Kedira manje . Sledi gradski derbi , super ! FORZA JUVENTUS