Arsenal bez municije, "Podmornica" dočekala finale!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.05.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Viljareal u finalu Lige Evrope.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal je danas tražio minimalnu pobedu ili pobedu od dva i više golova razlike, bio je bolji rival od Viljareala, gol je visio u vazduhu čitav meč, ali golova danas nije bilo pa ćemo u finalu gledati Viljareal. Podsetimo, u prvom meču Viljareal je bio bolji rezultatom 2:1. 

Počelo je dobrim udarcem Čukvuedzea kada je Leno dobro intervenisao, a onda je i Pareho šutirao preko gola. Nakon toga Arsenal preuzima potpunu kontrolu utakmice, Obamejang je pogodio stativu iz dobre situacije, dosta sreće za "Podmornicu". 

U nastavku susreta veoma jak početak Arsenala koji je prvo pretio preko Pepea, a onda i Smit Rouva. Ređali su se opasni napadi Arsenala, Arteta je bio sve nervozniji jer lopta nije htela u gol, a u roku od pet minuta su svoje šanse propustili Holding i Obamejang koji je ponovo pogodio stativu, ponovo dosta sreće. 

Pokušao je Arteta i sa Lakazetom, nije vredelo, Viljareal je uspevao da se odbrani i posle napada Pepea po desnoj strani, VIlijana po levoj...

U finalu će Viljareal igrati protiv Mančester junajteda, što znači da su jedini predstavnici ostatka Evrope protiv Engleza u finalima velikih evropskih takmičenja. 

Viljarealu je ovo prvo finale nekog evropskog takmičenja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke