Arsenal demolirao Čelsi, Halandov prvenac i to protiv Bajerna!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 24.07.2022.
07:48
Izvor: Sportske.net

Šta je sa Čelsijem?

Povezane vesti

Jeste bilo u Diznilendu, ali Čelsiju nije do zabave. U poslednjem meču na američkoj turneju primili su četiri gola od Arsenal. Žesus je otvorio konto, zatim su Odegard, Saka i Lokonga torpedovali "Plavce". 

Iako je u pitanju bio prijateljski meč, Arsenal je delovao mnogo uigranije od londonskog rivala koji je mogao i gore da prođe. Za Žeusos, Zinčenkom ovaj tim baš dobija na "težini", a sa druge strane stekao se utisak da Tuhel i njegovi igrači samo žele kući, nisu pomogle kritike Nemca ni posle loše partije protiv MLS ligaša Šarlota. 

Kritike su stigle i od javnosti, Čelsiju je i dalje potreban napadač, a Sterling koji je odigrao poluvreme nije imao neki uticaj na terenu, kao recimo Žesus na drugoj strani.

Njihov bivši klub je slavio protiv Bajerna. Utakmicu je obeležio prvenac Halanda za Mančester Siti, rezultat je na kraju bio 1:0, a Norvežanin je dao gol posle samo 12 minuta. 

Najbolji igrač meča Džek Griliš je bio asistent, Haland je imao još jednu dobru šansu. Ovo je bila poslednja utakmica engleskog šampiona na turneji, vraćaju se preko Atlantika, u Lesteru će u subotu u Komjuniti Šildu igrati protiv Liverpula. 

Kvote za taj meč imate već na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke