Arsenal ređa pojačanja, a Arteta na ispitu - Ovih startnih 11 su definitivno za top 4!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.06.2022.
17:01
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme da se Arsenal vrati u top 4?

 EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Povezane vesti

Ekipa Arsenala će biti nešto snažnija u novoj sezoni, to je već sada jasno, posebno nakon transfera koji se isčekuje, a to je transfer Gabrijela Žezusa iz Mančester sitija na "Emirate". 

Nije to sve, očekuje se dolazak štopera Ajaksa, Lisandra Martineza, kao i krilnog igrača Lidsa, Rafinje, "tobdžije" su na pravom putu da dovedu obojicu i sa njima bi Arteta dosta snažnije ušao u novu sezonu. 

Arsenal već godinama unazad igra po sistemu toplo-hladno, nedostaje im kontinuitet, a sa novim pojačanjima bi mogli da dobiju i veliki podstrek. 

Vilijam Saliba će se vratiti u tim i bez obzira što ga želi Marsej, Arsenal ga neće prodavati ni pod kakvim uslovima, očekuje se potpisivanje novog ugovora i garantovano vreme na terenu za mladog francuskog defanzivca koji ima samo 21 godinu i koji je sazreo prethodne sezone igrajući upravo za Marsej na pozajmici. 

Već je stigao i do reprezentacije Francuske, odigrao je pet utakmica ove godine. 

Tomas Parti i Kieran Tirni se vraćaju nakon povreda, bukvalno sve Arteti na ruku i jasno je - sezona je biti ili ne biti za njega, a podsetimo, stigao je i Vieira iz Porta kao igrač sredine terena. 

Kako će izgledati startnih 11?

Remzdejl - Tomijasu, Saliba, Gabrijel, Tirni - Parti, Vieira, Saka, Odegard, Rafinja - Žezus. 

Ima tu dosta igrača koji još konkurišu za startnih 11, poput igrača od kojeg se očekuje da dođe - Martineza, Pepea, Nketije, Gabrijela Martinelija, Bena Vajta...

Kako vam se čini ovakav Arsenal?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke