Arsenal tek ove sezone izašao iz "kamenog doba"!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 01.10.2014.
19:36
Izvor: Sportske.net

Jedan nemački novinar koji je bio gost Arsenala ove sezone i pisao članke, između ostalog, o njihovim pripremama za mečeve, otkrio je nešto u šta je zaista teško poverovati.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Rafael Honigštajn, nemački novinar koji je dopisnik i britanskog Gardijana, napisao je za jedan nemački sajt svoje opservacije i saznanja vezane za Arsenal, koje je sakupio pošto je bio gost kluba ove sezone.

Najzanimljivi deo u članku bila je tvrdnja da je Arsenal tek ove sezone zaposlio osobu koja se bavi video analizama protivnika, i tek od ove sezone čitav tim u okviru pripreme za meč gleda tako pripremljene snimke!

Još neverovatnije je kako se to ranije radilo u Arsenalu - Prvotimcima je putem mejla prosleđivan video materijal koji su sami gledali kao "domaći zadatak"!

Zaista je teško poverovati u ovo, mada navijači Arsenala širom interneta tvrde da ovo nije ništa čudno i da je jasno da se u klubu mnoge stvari rade jako amaterski.

Mnoge zanima da neko izađe sa podacima kako se radi na fizičkoj spremi igrača, jer retko ko i dalje veruje da su sve ove povrede u Arsenalu samo loša sreća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke