"Arsene, gledaj svoj tim, duguješ izvinjenje Sterlingu!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.11.2017.
10:47
Izvor: Sportske.net

Nakon onoga što je rekao za nekadašnjeg fudbalera Liverpula, a sadašnjeg igrača Mančester sitija, Arsen Venger bi trebalo da se izvini, rekao je Alan Širer.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsen Venger je bio poprilično besan nakon utakmice u Mančesteru, na "Etihadu".

Njegov tim je izgubio sa 3:1, a bio je besan zbog nedosuđenog ofsajda i dosuđenog penala za Mančester siti, ispostavilo se da su te dve situacije rešile meč.

Venger je nazvao Sterlinga "simulatorom", što se mnogima nije svidelo, pa i samom Sterlingu, naravno.

"Znamo da Sterling ume da simulira veoma dobro, a to je uradio i danas", rekao je Venger na dan utakmice.

Oglasio se i Alan Širer, nekadašnji fudbaler Njukasla i legenda Premijer lige.

"Mislim da je Venger pogrešio. Mislim da nije u pravu. Morao bi više da se pozabavi svojim timom, nego da dovodi u pitanje nečiji integritet i da to bude pogrešno. Mislim da duguje Sterlingu izvinjenje", rekao je Širer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 06.11.2017
18:31

Е мој Ширеру, оно пенал тешко да би и у Италији био, а не у Енглеској

avatar
Carina_11303
Monday, 06.11.2017
13:22

Ofsajd i da razumem, ali ne znam sta nije jasno Vengeru kod penala? Trebalo bi ga kazniti, mada je veća kazna za Arsenal to da ga ostave da bude na klupi nego da ga FA suspenduje na par utakmica.

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.11.2017
13:14

Venger je upravu.

avatar
Djordjo COYG
Monday, 06.11.2017
15:09

Naravno da je jeste, ovo je Sitiju treci mec koji dobija na sudjenje ove sezone, stoji da se bili bolji al ko zna kako bi se zavrsilo... ovo im je prva pobeda protiv Arsenala u zadnjih 9 meceva kako rece komentator sa Sk

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 06.11.2017
16:03

Šta to ti? Koja tri meča? Ono za Bornmut igrač ležao dvije minute i tu je sve legalno, protiv Burnleya čist penal jednoglasno rečeno od komentatora da je penal. Treba li dalje pokrenuta je bila istraga protiv Bernarda, rekli su sve je čisto. Ti trebaš da budeš zadovoljan što je 3-1, jer u poluvremenu ste četiri gola lagano mogli primiti, ovako ili onako da ste neporaženi otišli sa Etihada to bi bila tragedija. Pošto već govoriš o sudijama, reci nešto za Walkerov crveni protiv Evertona, reci nešto za ono u kupu Siti-Arsenal na kakav način ste prošli...

avatar
Maksimus
Monday, 06.11.2017
12:51

Venger pogubio kompas

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 06.11.2017
12:25

Lepo rece Sirer . Vengeru je uvek neko drugi kriv kad gubi . Misli da bez ulaganja moze da se bori s timom koji ce dati sav novac koji ima za uspeh. Jos Venger ima i puno nezadovoljnih igraca i nije dugo izbacio nekog klinca iz akademije . Jednostavno su sad prosecan tim s tendencijom da bude u top6.

avatar
Ajde?
Monday, 06.11.2017
12:10

Englez brani engleza, klasika. Poštujem Širera, i smatram da bi Siti svakako dobio meč i bez penala i ofsajda, ali ono nije bio penal, a ofsajd je čist kao suza.