Arteta najavio "bombu", povratak legende u igri!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 25.11.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Sa njim bi bilo sve lakše.

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Legendarni menadžer Arsenala Arsen Venger mogao bi da se posle nekoliko godina vrati u londonski klub pošto njegov nekadašnji pulen Mikel Arteta želi da vidi uz sebe.

Venger je nakon više od dve decenije u maju 2018. godine napustio severni London, ali od tada nije pronašao novi trenerski angažman, pa bi mladi španski stručnjak voleo da ima dragocenu pomoć.

Arteta je pet godina radio pod komandnom palicom Vengera u Arsenalu i oseća da bi mu pomoć Francuza dobrodošla u iskušenjima koja predstoje.

Venger je ranije ovoga meseca tokom intervjua za Skaj sport rekao da ne isključuje povratak trenerskom pozivu, a ni Arteta nedavno nije sakrio svoju želju.

"Veliko je zadovoljstvo videti ga i razgovarati sa njim. Nadamo se da ćemo ga dovesti bliže zato što mislim da bi uživao u okruženju koje može da stvori za sebe zbog poštovanja svih klubu na osnovu onoga što je uradio kao trener", rekao je Arteta.

O potencijalnoj novoj ulozi Vengera u klubu, Arteta nije želeo da priča, ali je naglasio da je sada sve na Francuzu mada ga lično on i svi u klubu čekaju raširenih ruku.

Venger je za 22 godine u Arsenalu osvojio tri Premijer lige i sedam FA kupova, a naročito će se pamtiti sezone 2003/2004 kada je bez poraza stigao do trona u Engleskoj.

Najveći žal svakako je finale Lige šampiona 2006. godine kada je njegov tima poražen od Barselone nakon preokreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke