Arturo Vidal : "Da osvojim LŠ, a posle..."

Autor: Dragan Milosavljević
subota 07.03.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Čileanac smatra da "Juve" može do trofeja u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Fudbaler torinskog Juventusa Arturo Vidal priželjkuje osvajanje Lige šampiona pre nego što nastupi za svoju selekciju na Kupu Amerike.

"Stara dama" je jedini italijanski klub koji je se takmiči u nokaut fazi Lige šampiona. U prvom meču su savladali Borusiju  iz Dortmunda 2-1.

"Bilo bi lepo kada bih se selekciji Čilea pridružio nakon osvojenog trofeja Lige šampiona." - započeo je priču ovaj sjajni vezista za "Gazetu".

Igra Juventusa se uglavnom oslanja na snažni vezni red.

"Igramo zajedno nekoliko godina i to je naša najveća prednost. Sjajno se razumemo na terenu"

"Smatram da imamo najjači vezni red na svetu. Kada igramo zajedno mislim da možemo da se suprostavimo svakome. Imamo kvalitet, iskustvo i mladost".

Na pitanje koji klub voli da gleda u slobodno vreme, Vidal odgovara: "U Evropi najviše volim da gledam Real Madrid. Oni imaju najbolje igrače na svetu u svojim redovima i pravo je uživanje gledati ih. Međutim, niko nije nepobediv pa ni oni."

Upitan je i kako je uticala promena trenera na njega i na ekipu. Posle Kontea na klupu je seo Alegri.

"Oni su dosta različiti. I jedan i drugi imaju svoji kvalitete. Naši fudbaleri moraju da se priviknu na svaki zahtev, zato smo i među najboljima."

"Imali smo 3 sjajne godine sa Konteom ali i sada sa Alegrijem dobro igramo, sve je kako treba. Juventus je sjajn tim, mi to dokazujemo na terenu. Mada uvek može bolje tako da ćemo se truditi da napredujemo iz meča u meč."
- zaključio je priču Arturo Vidal.

Juventus će u 26-om kolu ugostiti Sasuolo. Meč se igra u ponedeljak u 21h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 07.03.2015
13:56

to sa juventusom nikad ne mozes uraditi ima dosta jacih timova bajern minhen,real madrid,celzi,sa barsom ste tu negde bilo bi povuci potegni