Aspilikueta potpisao i sada je nastala potpuna zbrka!

Autor: Milovan Longinov
utorak 29.03.2022.
14:10
Izvor: Sportske.net

Španac pokazao svoje pravo lice, ali...

 EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Sezar Aspilikueta je produžio ugovor sa Čelsijem na još godinu dana, tačnije, klub je iskoristio svoje pravo da automatski produži saradnju na još jednu sezonu!

Ova vest stigla je danas, potpuno neočekivano, u trenucima kada se očekuje da Aspilikueta kao slobodan igrač potpiše za Barsu.

Ipak, i pored produžetka saradnje sa Čelsijem, Španac bi mogao da završi u Barsi?!

Engleski mediji istovremeno tvrde da je Čelsi ovo pravo iskoristio kako Aspilikueta ne bi otišao bez obeštećenja, te da klub sada očekuje da Barsa plati određeno obeštećenje. 

Aspilikueta se jednostavno ništa nije pitao, uslov za automatski produžetak ugovora bio je povezan sa brojem utakmica, do kojih je Španac stigao. 

Međutim, on navodno i dalje gleda ka Barseloni i očekuje da mu Čelsi izađe u susret i da mu ne pravi problem i pored ovog automatskog produžetka ugovora.

Isti izvori otkrivaju da je Aspilikueta i pre svog haosa oko Romana Abramoviča i sankcija prema ruskom biznismenu, poručio svojim prijateljima na leto želi u Barselonu. 

Ćavi ga je lično kontaktirao, otvoreno su pričali o ulozi u timu, Aspilikueta je otvoren za saradnju. Ipak, Barsa nije očekivala da će morati da ga otkupljuje i da bilo kakvo obeštećenje...

Sada je na potezu Čelsi, da pokaže da poštuje Aspilikuetin izbor, ali i na Barsi, da pokaže da ga želi, ne samo zato što  je mogao da dođe bez obeštećenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke