Atipičan het-trik Vardija, Antonio "čekićem" po Lidsu

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.09.2021.
18:00
Izvor: Sportske.net

Zabavno širom Engleske. Golovi u završnici, poništeni pogoci...

@LCFC/Twitter
@LCFC/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Lester sitija remizirali su 2:2 (1:2) od Barnlija u duelu 6. kola engleske Premijer lige.

Nisu mogle "lisice" do pobede, a odmagao im je, ali i pomagao Džejmi Vardi, definitivno centralna figura utakmice.

Engleski napadač je uspeo da postigne autogol nakon što je loše procenio let lopte posle kornera Vestvuda u 12. minutu. Morao je to da anulira - i uspeo je. Dvadeset i pet minuta kasnije, iskoristio je asistenciju Jurija Tilemansa i izjednačio, ali je lep gol postigao Maksvel Korne pred kraj prvog dela igre za novo vođstvo Barnlija.

U nastavku je Vardi još jednom uspeo da se upiše među strelce, atipičan het-trik. Barnli je u nadoknadi došao do pogotka, ali je VAR zbog ofsajda rešio to da prekriži.

Lids i Vest Hem su takođe mogli da podele bodoveu zanimljivoj utakmici, ali to se nije dogodilo. Domaćin je preko lepe akcije, a sve posredstvom greške Tomaša Součeka, došao do vođstva golom Rafinje. Tek posle poništenog gola i propuštenih nekoliko prilika kada je Ilan Melije sjajno branio, Vest Hem je prodorom Džareda Bouvena izjednačio. Lopta je na putu ka golu pogodila Žuniora Firpa i na semaforu je bilo 1:1

Ipak, to nije bio krajnji rezultat, iako je izgledalo da će tako nešto da se dogodi. Mnogo prostora ostalo je na polovini domaćina, Vlašić, Coufal i Rajs odigrali su napad za Antonija, koji demonstrira da igra u formi života za pobedu "čekićara".

Njukasl i dalje čeka na prvu pobedu u novoj sezoni. Samo remi u duelu sa Votfordom nije garant da će menadžer Stiv Brus ostati na klupi "svraka". Longstaf im je doneo prednost prelepim golom u 23. minutu, da bi Ismaila Sar poništio to u 72.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke