Znate li ko je igrao, a ko trenirao Atletiko, kada im se ovo poslednji put dogodilo?

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.12.2021.
23:55
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Atletiko Madrid je večeras upisao četvrti vezani poraz u La Ligi, što im se poslednji put dogodilo pre tačno DESET godina!

Atletiko je večeras izgubio u Granadi, prethodno su od početka decembra do danas "jorgandžije" pobeđivali Majorka, Real Madrid i Sevilja.

Aktuelnom šampionu ovo je već peti poraz ove sezone, isto koliko je imao u celoj prošloj kada je Atletiko podigao pehar u La Ligi. 

Koliko je Atletiko u padu forme, nezapamćenom u eri Dijega Simeonea, potvrđuje neverovatan podatak da je poslednji put madridski tim vezao četiri prvenstvena poraza još u sezoni 2010/11, kada je na klupi sedeo Kike Sančez Flores.

Atletiko je tada od 23. januara do 12. februara 2011. izgubio od Sporting Hihona, Bilbaa, Barse i Valensije, da te sezone završio je kao sedmi na tabeli.

Koliko je zapravo sve to davno bilo potvrdiće i imena igrača koji su tada branili boje "jorgandžija", a neki od njih su - Dijego Forlan, Serhio Aguero, David De Hea, Tomas Ujfaluši,. Hose Antonio Rejes, Simao Sabrosa, Mario Suarez, Paulo Asunsao... 

Podsetimo, iste godine, u decembru, u sezoni 2011/12, Dijego Simeone je seo na klupu Atletika i deceniju kasnije ponovio je jedan od najgorih učinaka kluba u ovom veku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke