Atletiko gubio 2:0, a onda je prikazao magiju! Betis rutinski sa "Slepim miševima"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.10.2023.
22:59
Izvor: Sportske.net

Pobede Atletika i Betisa večeras...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Velika pobeda Atletiko Madrida. Oni su danas gubili od Kadiza sa 0:2, ali su uspeli da preokrenu rezultat sjajnom igrom do 3:2!

Već u 12. minutu gosti dolaze do prednosti. Šokirao je "Metropolitano" Lukas Pirez koji je pogodio na asistenciju Ramosa, bio je to propust odbrane "Jorgandžija", olako su izgubili loptu, potom slabo reagovali, Ramos je sa samo par metara ugurao loptu u mrežu.

Napadao je Atletiko, ali uzalud, videli smo još jedan gol u njihovoj mreži. 

Golman Kadiza Ledesma je uputio fantastičnu loptu na protivničku polovinu, nakon odskoka ona je završila kod Martija koji lobuje Oblaka za ogromnih 0:2!

Gosti su praktično iz dva šuta u okvir gola postigli isto toliko golova, a Atletiko je bio taj koji je držao loptu u posedu, imao čak i 75% poseda u jednom trenutku, ali nije vredelo. 

Ipak, brzo su stigli do smanjenja rezultata, u 31. minutu odlična akcija, kruženje oko kaznenog prostora, Aspilikueta šalje odličan centaršut sa Koreu koji glavom pogađa za 1:2

Već na startu drugog poluvremena usledilo je izjednačenje. 

Nahuel Molina je iskoristio smušenost odbrane gostiju, posle odlične akcije Atletika i odbijene lopte, Molina pogađa za 2:2. 

Nije to bilo sve od Atletika, igrač današnje utakmice je Anhel Korea, postiže novi gol posle školske akcije svog tima, od Moline sa desne, preko Nigeza na levoj strani, do Koree - 3:2!

Atletiko je posle tog gola malo usporio ritam, gosti nisu imali snage da ugroze golmana Oblaka, pa, jasno je, domaći stižu do zaslužene pobede. 

U drugom meču ove večeri, ekipa Betisa je savladala Valensiju sa ubedljivih 3:0 (1:0). 

Odolevali su gosti u prvom poluvremenu, ali nisu pretili golmanu Betisa Bravu. Ipak, poklekli su konačno u 41. minutu utakmice. 

Tada je Diao uspeo da postigne gol na asistenciju Roke za 1:0. 

U nastavku, Roka u 52. minutu stavlja do znanja "Slepim miševima" da nemaju šta da traže večeras, da bi konačnih 3:0 postavio Ezalzuli u 85. minutu utakmice. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke