Atletiko u slobodnom padu, Simeone strahuje i od suspenzija

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.03.2021.
13:00
Izvor: Sportske.net

Madriđanima se istopila prednost, a problema je sve više.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Atletiko Madrid za 180 minuta nije ozbiljnije pripretio Čelsiju i zasluženo je ispao iz Lige šampiona, i sada svu snagu i energiju posvetiće osvajanju titule.

Tim Dijega Simeonea prokockao je veliku prednost ispred Reala i Barselone i sada je trka do samog kraja otvorena.

Atletiko nema prava na kiks večeras protiv Alavesa na svom stadionu, Real je prišao na tri boda (uz meč više, jer ga je odigrao u subotu), Barselona zaostaje četiri boda i gostuje Real Sosijedadu u 21.00.

Pored slabe forme i neubedljive i neefikasne igre, Simeone strahuje i od žutih kartona. Naime, čak petorica igrača Atletika ima po četiri žuta kartona i nedostaje im još jedan da zarade suspenzije, a to su - Hose Marija Himenez, Mario Ermoso, Markos Ljorente, Karasko i Luis Suarez.

Problem je u tome što Atletiko ima paklen raspored posle reprezentativne pauze, gde će Simeoneu biti potreban svaki igrač.

Nakon utakmice sa Alavesom, posle reprezentativne pauze Atletiko gostuje neugodnoj Sevilji i odmah potom i Betisu, nakon čega dočekuju Uesku. Da li Atletiko može da pregura večerašnju i naredne dve utakmice da sačuva igrače od kartona?

Utakmica Atletiko Madrid - Alaves na programu je u 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke