Atletiko se igrao fudbala na "Vandi"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.09.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sjajni Atletiko Madrid i pobeda nad Seltom.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Pobeda Atletiko Madrida u okviru petog kola španskog prvenstva, savladali su Seltu na svom stadionu rezultatom 4:1.

Fantastična akcija Atletiko Madrida u 9. minutu utakmice. Lopta je bila prebačena na desnu stranu, potom je došla do de Pola koji je utrčao u prostor, a on je asistirao iz prve za Koreu koji pogađa za 1:0. Svako od trojice igrača su imali po jedan dodir sa loptom pre postizanja gola. 

Na početku drugog poluvremena novi gol u mreži Selte. 

Nije ta akcija izgledala toliko dobro, ali je bilo sasvim dovoljno za novi gol jer je odbrana Selte izgledala smušeno. Rodrigo de Pol je dobio loptu na oko 20 metara od gola, šutirao ipogodio jednog od igrača, lopta je promenila pravac i završila u mreži.

I onda 66. minut i prava minijatura Janika Karaska. Sjajno je prošao po levoj strani, mnogi su očekivali dodavanje, ali je on završio sve sam, izlomio svog čuvara za 3:0.

Selta je stigla do počasnog pogotka u 71. minutu, Jago Aspas je uspeo da vidi Veigu koji je sjajno utrčavao u prostor, a potom je šutirao i pogodio. Imao je i on sreće jer je i njegov udarac zakačio odbrambeni fudbaler protivnika, sasvim dovoljno da prevari golmana. 

Nije to bilo sve što se tiče golova na ovom meču, fudbaleri Selte su postigli još jedan, ali ovoga puta, u svoju mrežu. 

Sjajan je bio Kunja koji je prošao po desnoj strani u jednoj kontri, obišao je svog čuvara, uputio udarac i imao mnogo sreće jer se lopta izodbijala tako da je na kraju ušla u mrežu od Nunjeza.

Ako vas zanima koliko je igrao danas Antoan Grizman, odgovor je od 63. minuta. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke