Azar novi Bejl za Real: Neće da ide, evo i zbog čega

Autor: Sportske Net
subota 12.06.2021.
13:32
Izvor: Sportske.net

Belgijanac odlučan da ostane.

EPA-EFE/Peter Powell / POOL
EPA-EFE/Peter Powell / POOL

Povezane vesti

Prve dve sezone Azara u Realu nisu bile zapažene, jer su povrede i nedostatak forme uticali na to da ne ispuni očekivanja koja transfer od od 100 miliona evra nosi. Ipak, Belgijanac je siguran u svoj status na "Bernabeuu" i svojom izjavom i stavom podsetio je na Gareta Bejla, koji je poslednjih sezona bio u sličnoj situacija ne želeći da napusti kraljevski klub, a baš kao i belgijski reprezentativac uživa jednu od najvećih plata u timu.

"Ja ostajem. Ni sekunde nisam razmišljao da bi bilo bolje da odem. Neću otići kao neuspeh. Želim da pokažem da sam stvoren za Real Madrid", kazao je on. 

Svi su mu zamerili kada je na utakmici polufinala izrazio zadovoljstvo prilikom plasmana Čelsija u finale Lige šampiona i radovao se sa svojim nekadašnjima saigračima.

"Da, smejanje posle utakmice protiv Čelsija nije bilo u redu. Ono što su rekli nije bilo ni smešno, jednostavno je uvek dobro ponovo videti stare prijatelje. Ali shvatam da sam time narušio imidž Real Madrida", kazao je on i prokomentarisao svoju bledu partiju na tom meču.

"Ljudi su mislili da nisam bio mnogo poremećen zbog eliminacije protiv Čelsija, ali ništa nije moglo biti dalje od istine od toga. Bio sam veoma razočaran. Ako je postojala jedna utakmica u kojoj sam želeo da pobedim, to je bilo protiv mog bivšeg kluba, Čelsija, na Stamford Bridžu", kazao je Azar.

Karlo Anćeloti je nasledio klupu Real Madrida, a Azar kaže da se već čuo sa budućim menadžerom.

"Poslao mi je poruku rekavši mi da je veoma srećan što je ponovo menadžer Real Madrida. Imaćemo vremena za razgovor kasnije. Prošle sezone nismo ništa osvojili, ove sezone želimo osvetu", zaključio je Azar.

Belgijancu ugovor ističe 2024. godine, a odluka o njegovoj budućnosti još uvek nije doneta, ali svi se nadaju da će na Evropskom prvenstvu uspeti da opravda očekivanja i ponovo počne da igra fudbal. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke