Badava Romi evrogolovi, "neroverdi" se častili na "Olimpiku"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.03.2023.
20:01
Izvor: Sportske.net

Pobeda Sasuola u Rimu!

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Veoma uzbudljiva i sadržajna utakmica Rome i Sasuola na kraju je završena pobedom gostiju od 3:4 (1:3), pa je "Vučica" propustila priliku da se vrati na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Sasuolo je stigao do prednosti posle samo 13 minuta igre, bila je to odlična akcija, na kraju Pinamonti šutira, Patrisio brani, a na loptu dotrčava Lorijente koji postiže svoj prvi gol danas.

Da je Roma u velikom problemu dokazao je ponovo Lorijente, Berardi je pravio haos u odbrani Rome, a ta haotičnost je na kraju došla glave domaćinu, upravo posle dodavanja Berardija Lorijente pogađa za velikih 0:2. Igrao se 18. minut. 

Roma se vratila u meč, i to neverovatnom "žabicom", praktično je Zalevski lobovao golmana Sasuola posle asistencije Spinacole. "Vučica" je bila ponovo u igri. 

U 45. minutu ključni trenutak utakmice, "pomračenje" Kumbule, udario je Berardija bez lopte i to u kaznenom prostoru, a kao rezultat svega - crveni karton i penal koji koristi upravo Berardi za 1:3!

Postigla je Roma gol sa igračem manje, ponovo evrogol i to Paula Dibale, fantastičan udarac sa oko 20 metara od gola za 2:3 i nadu domaćih da može makar do boda. 

Ipak, Sasuolo to nije dozvolio sebi, sa igračem više su uspeli ne samo da sačuvaju rezultat, nego i da postignu još jedan gol do kraja utakmice. 

Sjajna je to bila akcija, Lorijente pronalazi Pinamontija koji lagano rešava situaciju sa golmanom domaćina za 2:4

"Vučica" je uspela do kraja meča da postigne još jedan gol i da ponovo makar na minut bude u igri za bod. Vajnaldum je bio strelac, ali je već bilo prekasno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke