Bahanalije Arde Turana u Barseloni - šteta od 230.000 evra u luksuznoj vili

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 15.04.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Blud i razvrat

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Bivši igrač Atletiko Madrida i Barselone Arda Turan tužen je od strane vlasnike luksuzne kuće u Barseloni zbog načinjene ogromne štete.

Vlasnik kuće je u listu "Periodico de Espana" govorio detaljno o čemu se radi. Radi se o šteti od 230.000 evra. Za ovaj proces je zadužen Pokrajinski sud Barselone. 

Vlasnik kuće od 18.000.000 evra se sa zaprepašćenjem priseća kako je Arda Turan vrlo malo brinuo o toj luksuznoj nekretnini. Ustvari, on je tvrdio da kada fudbalera nije bilo, njegovi prijatelji su pravili divlje zabave koje su izazvale veliku štetu, a takođe je prokomentarisao da su zavese koristili kao seksualno pomagalo. Situacija nije bila ništa bolja ni kad je turski fudbaler bio u kući.

 "Ostavljali su opekotine od cigareta svuda, čak i po nameštaju. Kada su gledali fudbal i kad bi pao gol, u zavisnosti ko je bio, bacali bi daljinski na televizor od hiljadu evra!", govori vlasnik.

Pored toga, Turan je odlučio da dezinfikuje brvnaru, kako se navodi u članku, kako bi eliminisao biološke ostatke prethodnih "nemuslimanskih” stanara.

Turan je proveo u Barseloni period od 2015. do 2020, s tim što je već 2018. poslat na pozajmicu u Bašakšehir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Irfan
Monday, 15.04.2024
11:49

Kakva vam je ovo tabloidska vest? Nemojte nas smarati glupostima molim vas.