Bajern bez trenera na kraju sezone? Flik ima ponudu, prva meta Bavaraca poznata?

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.04.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Nije problem eliminacija od PSŽ, već odnosi unutar kluba...

EPA-EFE/ANDREAS GEBERT
EPA-EFE/ANDREAS GEBERT

Povezane vesti

Da li je ovo bio poslednji meč Hansija Flika na klupi Bajerna u Ligi šampiona.

Navodno, jeste, čak i ako uzmemo u obzir da Lotar Mateus nije baš poverljiv izvor kada je Bajern u pitanju, čini se da je Flik godinu dana posle triple krune na putu da ode.

Problemi koje ima sa upravom nisu tajna, a nemačka federacija ga pritiska da prihvati klupu "Elfa", Lev odlazi nakon EP ovog leta. Flik i Lev bili su nerazdvojan tandem na klupi Pancera, osvojili i titulu prvaka sveta.

Nemački savez želi kontinuitet, navodno neće čekati Klopa, a Flik bi bio idealno rešenje.

To bi značilo da Bajern traži novog trenera, Flik je u sukobu sa direktorom Salihamidžićem, on je tražio prošlog letan novog spoljnog igrača i vezistu, nije dobio željeno, hteo je da vrati Gecea, i na to je spuštena rampa.

Ko bi mogao da bude novi trener?

Lev otpada, on nije u dobrim odnosima sa nekim igračima Bajerna nakon što ih je eliminisao iz reprezentacije. Klop je vezan ugovorom, priča oko Alegrija nije realna, on se pominje jer je veliko ime bez posla.

Navodno, najveće šanse ima Julijan Nagelsman. Njega su želeli najveći klubovi u Evropi, već je jednom odbio Real, tada je tvrdio da je premlad, ali sada je prilika da preuzme najcenjeniju klupu u nemačkom fudbalu.

Lajpcig već ima spremnu zamenu, Džesa Marša, trenera Salcburga, što bi ponovo bilo logično, s obzirom da oba kluba pripadaju Red Bulu.

Šta se od svega biti, videćemo, ispadanje od PSŽ bi moglo da ubrza odluku, Bajern neče odbraniti titulu prvaka Evrope, ali to nije problem, već odnosi Flika sa upravom, pa je promena na klupi Bavaraca sasvim moguća...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Wednesday, 14.04.2021
09:28

Trener ce biti neko ko moze i zeli da saradjuje sa Salihamidzicem i ko pristaje na desavanja unutar kluba. Flik se bunio jer nije dobijao podrsku i igrace koje je trazio.