Bajern i Atletiko igraju uprkos koronavirusu

Autor: Beta Beta
sreda 21.10.2020.
17:18
Izvor: Beta

Stigla i potvrda UEFA.

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Utakmica Bajerna iz Minhena i Atletiko Madrida u prvom kolu Lige šampiona igraće se danas, uprkos tome što je fudbaler nemačke ekipe Serž Gnabri zaražen korona virusom, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

"Potvrđujemo da će se Bajernova utakmica odigrati prema planu", navodi se u saopštenju.

Bajern je juče naveo da se Gnabri dobro oseća i da se nalazi u izoaciji u svojoj kući, nakon što je tog dana trenirao sa ekipom.

Prema pravilima Uefa, utakmice mogu da se odigraju ako klub ima 13 raspoloživih igrača, uključujući najmanje jednog golmana.

Gnabri je prošlog utorka izgrao za reprezentaciju Nemačke protiv Švajcarske u Ligi nacija. Takodje, igrao je za Bajern u subotu, u utakmici i pobedi od 4:1 protiv Arminije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Wednesday, 21.10.2020
18:01

A inače bi bilo normalno da odlože ili otkažu utakmicu zato što je Gnabri (jedan jedini igrač iz oba tima!) zaražen koronavirusom, ali eto... oni ipak igraju uprkos koronavirusu?

avatar
Младић
Wednesday, 21.10.2020
17:52

У први мах помре свет,оде по Италије,Кина,Шпанија,сад мало мало па неко победи корону и без вакцине.За неке и не важи корона.Да је Српска екипа у питању сад би их затворили у карантин све и тровали лековима.