Bajern ima "krticu", Nagelsman javno negodovao

Autor: Mladen Heleta
subota 18.03.2023.
00:00
Izvor: Sportske.net

Cure informacije iz redova šampiona Nemačke.

 EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Trener Bajerna Julijan Nagelsman jako je ljut zbog činjenice da je nepoznata osoba otkrila taktičke planove ekipe pred meč sa Bohumom 11. februara.

Bajern je i pored toga pobedio u tom duelu rezultatom 3:0, ali Nagelsman to nije zaboravio, pa je pred gostovanje Bajeru iz Leverkuzena u nedelju rekao šta mu je na srcu.

"Krtice su zaštićena vrsta. Svaki put kada se vozite bavarskim područjem, videćete 80 hiljada krtičnjaka. Ne možete ih se rešiti, zato je potraga za krticom jako komplikovana. Nervozan sam. Šta ta osoba dobija time što otkriva moje planove? Čemu se nada? Pokušavam da shvatim koji je motiv, ali mi ne uspeva", izjavio je Nagelsman.

To nije bilo dovoljno, pa je nastavio u sličnom stilu.

"Važno mi je da se uveče mogu pogledati u ogledalo zbog toga što sam se dobro ponašao prema igračima i kolegama trenerima. Nadam se da se ta osoba neće moći da se pogleda u ogledalo. Godinama sam razmišljao o tome kako realizovati svoje ideje i pripremiti igrače. Ako ta osoba, koja ovo otkriva, želi da mi naudi, neka tako bude", zaključio je Nagelsman.

Bajern je nakon 24 odigrana kola lider Bundeslige sa 52 boda, dva više od Borusije iz Dortmunda. U četvrtfinalu Lige šampiona Bavarci će odmeriti snage sa Mančester sitijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke